2012. szeptember 3., hétfő

Végletek

Pénteken este Vácott, egy négycsapatos tornán szerepelt a United. Már-már elkeserítően kezdett a gárda, egyáltalán nem érezték a fiúk a pályát. Persze, hónapok óta csak más borításon, és más méretű pályán szerepelt a csapat, így vissza kellett szokni a budapestihez képest jóval nagyobb, és csúszását tekintve is más jellegű játéktérhez.

Az első ellenfél a Demény Zoltán vezette Liverpool volt. A vörösök hamar elhúztak 2-0-ra, de Cantona és Solskjaer még a félidő előtt egalizált. A második játékrészben mindkét kapufa megremegett egyszer, majd másodpercekkel a vége előtt Solskjaer gurított vissza egy szögletet Beckham felé lövére, a labda azonban megpattant egy fűcsomón, így a Pool kontrázhatott, és kíméletlenül kihasználta a lehetőséget, megnyerve ezzel a találkozót.

A következő körben Kollár Tibor szövetségi kapitány vezényelte ki a Magyar Válogatottat a gyepre, a United nagyon kedvetlenül vágott neki a találkozónak, melynek meg is lett az eredménye. 0-1-es félidő után 0-4.

Az utolsó fordulóra a becsület visszaszerzése maradt csak. A fiúk kezdték megszokni a régi új gyepet, amelyre Laczkó Balázs Milanja fázott rá alaposan. Solskjaer kétszer villant, majd Rio Ferdinand jött fel egy támadással és lőtte ki a hosszút a félidő előtt, míg az olasz csapat csak egy találatot ért el ebben a játékrészben. A második félidőben hengerelt a csapat. Giggs és Cantona góljai mellé Rooney egy mesterhármast tett hozzá, eközben Amrosini villant egyszer, de Laczkó-mester 8-2-nél bedobta a törölközőt.

Ez a győzelem kellett ahhoz, hogy legalább a gólkülönbségünk pozitív legyen. Remélhetőleg lassan sikerül újra megszokni a hazai pályát, és ennél szebb eredmények is születnek. Legközelebb azonban ismét Angyalföldön vendégszerepel a csapat, csütörtökön...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése