2012. szeptember 8., szombat

Felemás szereplés a Váci Bajnokságban

Pénteken ismét Vácott szerepeltek a Vörös Ördögök, ezúttal négy másik csapat mellett. Rögtön az első forduló rangadót hozott, de sajnos a szemet gyönyörködtető játék elmaradt. A rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen sokáig csak egy római öngólt jegyezhettünk fel. A második félidő derekán Kovács Balázs csapata már a megfelelő kapuba juttatta a játékszert, miközben helyzetek tömkelegét hagyta ki. Ez megbosszulta magát, amikor Ryan Giggs a meccs első United-helyzetét gólra váltotta, megszerezve ezzel a győzelmet is.

A második körben bosszúra készült a csapat a múlt heti nagy verés miatt a Magyar Válogatott ellen. Kollár Tibor szövetségi kapitány azonban ismét jól szervezte meg csapata védelmét, míg a kontrákból két gólt is begyötört Schmeichel kapujába. Eric Cantona csak szépíteni tudott a meccs hajrájában.

Laczkó Balázs AC Milanja szintén a bosszú jegyében lépett pályára csapatunk ellen az egy héttel korábbi 8-2-es vereség után. Hamar vezetést is szerzett az olasz alakulat, majd felváltva potyogtak a gólok. A félidőben 3-2-re vezettünk Rooney két találatának és Beckham szabadrúgásgóljának köszönhetően, a Milan azonban 5-3-ra fordított. Ekkor ismét Rooney hozta vissza a reményeket, de egy védelmi hiba után ismét kettővel mentek a piros-feketék. Scholes és Cantona góljai hozták egálra a meccset két perccel a vége előtt, majd az utolsó másodpercekben Beckham gurított vissza egy szögletet Solskjaer elé, aki nem hibázott. Hatalmas mérkőzésen 7-6-ra győzött a MU!

Az utolsó körre Demény Zoltán Liverpool-ja ellen készülődtünk. Ismét egy alacsony színvonalú mérkőzés, csak úgy, mint a Roma ellen. Ismét egy gól az ellenfél részéről rengeteg kihagyott helyzet mellett, ismét Ryan Giggs szerezte egyetlen gólunkat. Csak abból a szempontból nem sikerült lemásolni a nyitófordulót, hogy a Pool védelme nem mutatott hajlandóságot a saját kapujába juttatni a labdát, maradt tehát az 1-1 zárásként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése