2009. július 17., péntek

Verőcei túra

A múlt hét szombatján a verőcei Stadio Olimpico-ban vendégszerepelt csapatunk, ahol immár az újonnan igazolt Michael Owen és Antonio Valencia is bemutatkozhattak, míg Obertan egyelőre csak a lelátóról figyelhette társait. A barátságos tornán a házigazda As Roma mellett a Milan, a Fiorentina, a Parma, a Torino és Liverpool ellen is megmérkőztek fiaink. A Fiorentina 'B', az Udniese illetve a Chelsea elleni mérkőzésekre a világítás meghibásodása miatt már nem kerüklhetett sor.

A csapat a Van Der Sar - Neville, Ferdinand, Evra - Valencia, Carrick, Hargreaves, Scholes, Giggs - Rooney, Owen felállásban játszotta végig minden mérkőzését, és a Roma ellen elszenvedett már-már megalázó vereséget leszámítva, kifejezetten jól szerepelt, bár a milánóiak is borsot tudtak törni a fiúk orra alá. A torna későbbi győztese, a Torino elleni mérkőzés igazi gálára sikeredett, alig húsz másodpercet kellett várni, hogy Owen villanjon, ekkor a hálóőr még menteni tudott, ám néhány perccel később Rooney bombája ellen már tehetetlen volt a torinói fiú.

A mai napon a váci staionban vív edzőmérkőzéseket a United, az ellenfelek előreláthatóan az Udinese, a Liverpool és a Fiorentina 'B' csapatai lesznek. Bár nem lehetetlen, hogy a firenzeiek bevetik nagyágyúikat is, és két csapattal szállnak harcba. A Roma, a Milan és a Parma azonban lemondta a mai szereplést, így ők biztosan nem állnak szembe a vörös ördögökkel, akik pedig revansra készültek az olasz fováros bordómezesei ellen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése