2009. július 18., szombat

Keretszűkítés

Bár az átigazolási időszak még messze sem ért véget, a csapat játékosmegfigyelője, Sir Alex Ferguson szerint nincs a piacon olyan futballista, aki megütne a United szintjét. Ezek után Szathmáry vezetőedző kihirdete, hogy mely' játékosok kerülhetnek az első csapat keretébe:

Kapus poszton egyedül Edwin Van Der Sar szerepel majd, míg a védelemben Gary Neville csapatkapitány mellett Rio Ferdinand, Nemanja Vidic, Patrice Evra és a Da Silva ikrek neve merült fel.

A középpályán a két újonc, Antonio Valencia és Gabriel Obertan mellett Ryan 'Isten' Giggs, Paul Scholes, Owen Hargreaves, Michael Carrick, Nani, Anderson és Park Ji Sung szerepelhet az első csapatnál.

Ami a csatárokat illeti, itt a legkézenfekvőbb a helyzet. Michael Owen és Wayne Rooney biztosan kerettagok, míg Dimitar Berbatovnak, Danny Wellbeck-nek és Federico Macheda-nak meg kell küzdenie a csapatbakerülésért. Azonban az is könnyen elképzelhető, hogy a középpálya telítettesége miatt Paul Scholes kerül a támadók közé...

Két régi motoros is bizonyosan a kerethez tartozik majd, úgy, mint Chris Casper és Luke Chadwick, akik elsősorban kiváló pontrúgásaik miatt szerepelnek majd csereként.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése