2012. augusztus 7., kedd

Visszatértünk

Hosszas szünet után újra hallat magáról a csapat! Mindenek előtt lássuk kik alkotják a keretet, hogy aztán megvizsgáljuk, hol és milyen esélyekkel kell harcba szállniuk a fiúknak.

Kapusposzton semmi meglepetés, Peter Schmeichel helye megingathatatlan, mögötte Edwin Van Der Sar és Fabien Barthez juthatnak szerephez.

A védelmet Gary Neville, Rio Ferdinand és Partice Evra alkotják. A cserepadon olyan kiválóságok várnak bevetésre, mint Jaap Stam, vagy Denis Irwin.

A középpálya a futballtörténelem legjobb négyesével áll fel, meglepetésre tehát itt sem kell számítani, David Beckham, Roy Keane, Paul Scholes és Ryan Giggs mellé kétségkívül csak a cserepadra férhet oda Cristiano Ronaldo, Nicky Butt és Brian McClair.

A támadósor már nem ilyen egyértelmű... Wayne Rooney és Eric Cantona mellett felváltva kap helyet Ole-Gunnar Solskjaer és Ruud Van Nistelrooy.

A mezőnyben bármely posztra bevethető játékosok közül kiemelkedik Chris Casper, de sűrűn léphet pályára Luke Chadwick is. John O'Shea visszatéréséről is hallani pletykákat...

A gárda péntek esténként hazai pályán, azaz Vácott játszik, míg csütörtökönként Angyalföldön vendégszerepel, ezen felül a MALSz NB2-es bajnokságában a Váci Szektor SE tagjaként veszi fel a harcot az ellenfelekkel. A bajnokság felénél 18 mérkőzésből 18 győzelem, 100 rúgott és 18 kapott gól szerepel a United neve mellett. A váci csapat száz százalékos teljesítménnyel vezeti a tabellát. Folytatás szeptember végén.

Október közepén az Országos Egyéni Bajnokság vár fiainkra. Cél természetesen az első hely, bár reálisan a négy közé kerülés is sikernek számít, ezzel azonban a csapatnál senki nem lenne elégedett...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése